vineri, 16 aprilie 2010

Sa-ti fie dor...




Sa-i simti urma degetelor mici pe umerii tai calzi, sa doara cicatricea bratele lui puternice pe soldurile tale, sa-i golesti porii fetei de mirosul dulce de parfum, sa-i simti respiratia fierbine pe obrazul tau, sa-i auzi buzele care saruta lobul urechii tale, sa simti cum ploapele lui te mangaie pe pantece, sa iti inghete talpa sub atingerea talpii lui, sa-i gadili pieptul cu parul tau lung, sa-ti apropri fruntea de gura lui si apoi s-o culci pe genunchi, sa astepti sa-ti sarute ochii cu degetele si apoi sa-ti dezmierde crestetul, sa-ti deseneze fluturi pe spate, sa-si infiga unghiile in pulpele tale apoi sa le sarute, sa-i simti tremurul trupului care te omoara in stramtoarea sa, sa simti cum prezenta ta il amorteste... sa urli cand amintirea trupului te bantuie, te seduce si te paraseste in mijlocul uraganului de suferinta. Stii ce inseamna toatea astea?
Sa-ti fie dor, un dor nebun...

10 comentarii:

  1. da, inseamna o partida de sex reusita

    RăspundețiȘtergere
  2. :)hmm.. nu am vrut sa para o partida de sex.. mai degraba am vrut sa "descriu" italnirea la nivel imaginativ a doua trupuri care nu pot fi in timpul real impreuna.
    Dar se pare ca e destul de... erotic

    RăspundețiȘtergere
  3. "Perverse" sentimente imi zguduie prezentul.Pentru acel "dor"...

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru acel "dor"... Multumesc Manu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Exista in general generic spus "lacrimi" !
    Insa foarte rar acestea merita statutul, pierderea de timp sau incredintare a lor, a sentimentelor sau sperantelor puse.
    Lacrimile inseamna suferinta dar de cele mai multe ori ele reprezinta o scuza pentru nefiinta dumnezeasca sau cum zici Tu..pentru oameni pe jumatate............................
    trebuie sa ma opresc Cineva de undeva, a comandat ScrisoareA.
    Adica iti scriu si ascultam radioul. Trebuie sa ma opresc

    RăspundețiȘtergere
  8. Da poate fi abstract, poate fi vremelnic, poate fi temporar sau provizoriu, dar starea aceasta divina are un loc al Ei. Are statutul de ODATA in viata, care ne depaseste. Este dincolo de noi, Andrada
    Aceasta minune, aceasta lacrimare divina(...) unica datorita autenticitatii si sensibilitatii cu aroma de intelepciune, nu puteau sa se nasca cred, fara fiinta ta.

    Ceea ce este CEL MAI IMPORTANT
    Sunt momente in viata in care doar un suflet(unul singur)te poate face sa crezi ca traiesti! Sa iti transmita prin toti porii ca VIATA nu este o Futareala, o Visare capiata, o Facatura traditionala, o Speranta bogat colorata, hranita de generatii intregi din urma... de fapt de oi lanoase.
    Spre nenorocul meu, al luciditatii PAGANE (Doamne! cat o urasc) mi s-a reconfirmat ca divinul in viata asta nu exista!! Este visat, este dorit sau hranit..., cu chestii frumoase interioare personale dar el este doar in ceruri.
    Aici se manifesta printrun banal cortegiu de ritualuri&simtiri alese.
    .......................................
    Dumnezeu te iubeste Andrada, iar El ma taraste cumplit de frumos sa afirm, sa ma inalt:
    Te Iubesc! Multumesc pentru lacrimile-mi aruncate. Ce as fi facut cu ele!1
    Cine sa poata merita asa ceva!?
    La oricat de multi kilometrii vei alege sa traiesti si sa iubesti: sa stii ca voi fi ocrotitorul si suprema ta mangaiere.
    PS
    Rar se intampla in viata sa faci ceva si sa stii ca nu este in VAN.
    Romania2010joker-cu toata dragostea fiintei lui!

    RăspundețiȘtergere
  9. Iti multumesc pentru bratele pe care mi le intinzi. :) cea mai accentuata si totodata cumplita (prin absenta concretizarii ei) nevoie a omului este aceea de a se cuibarii in bratele cuiva si a-si simti crestetul dezmierdat. Ce nevoie primitiva si universala!

    RăspundețiȘtergere